2102288390 -93   info@motorfestival.gr

Η WIND ξεχωρίζει! Μαζί με εσάς, πάμε μπροστά!

Mε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια πελάτες, η WIND Ελλάς ξεχωρίζει για την κοινωνική προσφορά της, τη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους νέους επαγγελματίες.

Η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρίες εμπορίας-διανομής στον χώρο της σε όλη την επικράτεια υποστηρίζοντας τόσο την λιανική όσο και την χονδρική. Τα Κέντρα Ελαστικών ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος από brands ελαστικών και ζαντών στον πελάτη .

H ιστορία της εταιρίας μας χρονολογείται τον Αύγουστο του 1983, όταν ο ιδρυτής της εταιρίας Κωνσταντίνος Τόλης , πρωτοξεκίνησε την εμπορία αυτοκινήτων στο πρώτο κατάστημα στη διεύθυνση Δωδώνης όπου με την αμέριστη βοήθεια της συζύγου του κα. Τόλη Χαρίκλεια γίνανε τα πρώτα βήματα της εταιρίας.

Καλώς ορίσατε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Η πόλη των Ιωαννίνων είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, πνευματικό και πολιτισμικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και φημίζεται για τους θρύλους και τις ιστορικές της παραδόσεις.

 

Η πιο ROMAντική ιστορία γεύσης! Όλα άρχισαν το 1972, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα Roma Pizza...

Η "CarbonOff" σχεδίασε και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System,  η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο της μηχανής και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976. Ειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και της κατασκευής, συνδυάζουμε πλήρες και σύγχρονο εξοπλισμό με την ποικιλία πρώτων υλών για την παραγωγή εξαρτημάτων.

Στο ΙΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στόχος μας και σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών που αφορούν τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, η εξυπηρέτηση και ασφάλεια του οδηγού, τα οποία η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται, η συνεπεία και υπευθυνότητα, τα σύγχρονα μηχανήματα και το άριστα εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό.

Τα οπτικἁ Παδιὁς βρἱσκονται στην οδὁ Αβἑρωφ 6.Ἑνα κατἁστημα με ιστορἱα ἁνω των 50 χρὁνων.Η χρὁνια εμπειρἱα και η δεδομἑνη ποιὁτητα μεταφἑρετε σἡμερα στη νεὁτερη γενιἁ.Το κατἁστημα μας διαθἑτει ολοκληρωμἑνη συλλογἡ γυαλιὡν ηλἱου και ορἁσεως με ιδιαἱτερη ἑμφαση στην υπεροχἡ της ὁρασης που κατασκευἁζονται στο πλἡρες εξοπλισμἑνο εργαστἡριο εντὁς του καταστἡματος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από τον Φαρμάκη Θεοφύλακτο ως ομόρρυθμη εταιρεία διανομής φιαλών. Tο 1997 άλλαξε η νομική της μορφή & μετατράπηκε σε Ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "Κ.Φαρμακής Α.Ε." και έδρα της τα Ιωάννινα. Η εταιρεία "Κ.Φαρμακής Α.Ε." το 2009 μετονομάστηκε σε "Fgas.eu" διακριτικό τίτλο με τον οποιο δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στον τομέα της εμπορίας υγραερίου.

Τελειώνοντας ο Κωνσταντίνος σε μια από τις καλύτερες σχόλες της Ελλάδος με πολύ καλή εμπειρία σε γνωστά κομμωτήρια της Αθήνας και της Μυκόνου,δημιούργησε τους δικούς του χώρους ομορφιάς στη Σαλαμίνα ,στην Μύκονο και στην Θεσσαλονίκη.

«250.000 Έλληνες απολαμβάνουν καθημερινά καφέ Portioli». Η ESPRESSE A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Paint Protection Center of Excellence. Περιποίηση αυτοκινήτου.

Η GOLDEN CARE δραστηριοποιείται στο χώρο του detailing του αυτοκινήτου εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Williams racing και Scholl concepts.