2102288390 -93   info@motorfestival.gr

Η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρίες εμπορίας-διανομής στον χώρο της σε όλη την επικράτεια υποστηρίζοντας τόσο την λιανική όσο και την χονδρική. Τα Κέντρα Ελαστικών ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος από brands ελαστικών και ζαντών στον πελάτη .

«250.000 Έλληνες απολαμβάνουν καθημερινά καφέ Portioli». Η ESPRESSE A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο) για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η "CarbonOff" σχεδίασε και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System,  η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο της μηχανής και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976. Ειδικεύεται στην κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και της κατασκευής, συνδυάζουμε πλήρες και σύγχρονο εξοπλισμό με την ποικιλία πρώτων υλών για την παραγωγή εξαρτημάτων.

Η εταιρεία ATL carboncleaning είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο της Γαλλικής εταιρείας POWER SYSTEM κατασκευάστριας εταιρείας του CARBON CLEANING MACHINE.

Καλώς ορίσατε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Η πόλη των Ιωαννίνων είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, πνευματικό και πολιτισμικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και φημίζεται για τους θρύλους και τις ιστορικές της παραδόσεις.

 

Η AUTOTEST - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ξεκίνησε την λειτουργία του στο Νομό Ιωαννίνων το 2006. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην θέση Βουνοπλαγιά.


H ιστορία της εταιρίας μας χρονολογείται τον Αύγουστο του 1983, όταν ο ιδρυτής της εταιρίας Κωνσταντίνος Τόλης , πρωτοξεκίνησε την εμπορία αυτοκινήτων στο πρώτο κατάστημα στη διεύθυνση Δωδώνης όπου με την αμέριστη βοήθεια της συζύγου του κα. Τόλη Χαρίκλεια γίνανε τα πρώτα βήματα της εταιρίας.

Paint Protection Center of Excellence. Περιποίηση αυτοκινήτου.

Η GOLDEN CARE δραστηριοποιείται στο χώρο του detailing του αυτοκινήτου εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Williams racing και Scholl concepts.

Τελειώνοντας ο Κωνσταντίνος σε μια από τις καλύτερες σχόλες της Ελλάδος με πολύ καλή εμπειρία σε γνωστά κομμωτήρια της Αθήνας και της Μυκόνου,δημιούργησε τους δικούς του χώρους ομορφιάς στη Σαλαμίνα ,στην Μύκονο και στην Θεσσαλονίκη.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ/ΖΑΝΤΕΣ SERVICE/ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ SERVICE/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

Καρακικές εμπορικο πολυκατάστημα με μεγάλη συλλογή σε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ και αντρική ΕΝΔΥΣΗ και ΥΠΟΔΗΣΗ αλλά και ΑΞΕΣΟΥΑΡ στις καλύτερες τιμές της αγοράς και αποκτησέ τα τώρα μόνο από το Karakikes.com.gr.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραεριου κίνησης . βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό Τρικάλων - Ιωαννίνων. Τηλέφωνο 2431074021.

Η εταιρεία Γακόπουλος Αριστείδης ΜΟΝΟ. ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της απόσυρσης αυτοκινήτων, ανακύκλωσης μετάλλων και σιδήρου και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, από το 2009. Η έδρα μας βρίσκεται στο Δ.Δ. Γοργογυρίου (στη θέση Πρίνους) και σε ιδιώκτιτο χώρο 5000 τ.μ. Και 800 κ.ε.